
Холодний огірковий суп
Назва супчику говорить сама за себе і вдало зможе втамувати спрагу посеред жаркого, пекучого літнього дня. Зелений огірочок в поєднанні з кислинкою соковитого лимона, духмяним злегка різким часничком, служить вдалою основою для такого компонента як смачний, легкий йогурт. Ця страва запросто втамує ваш голод та здивує своїми смаковими властивостями. Звичайно ж огірок – це санітар нашого організму. Він є просто королем дієтичних страв, та завсідателем легких перекусів. Крім того всі знають, що на стравах з використанням цього овоча дуже добре худнеться, а такий смачний, поживний супчик може слугувати вдалим початком дієтичного харчування. Тому якщо ви втомилися від важкої, калорійної їжі та літньої спеки такий супчик зможе допомогти вам на раз-два.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pickled Cucumbers
5 шт.
Garlic
2 зуб.
Lemon
100 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Carmencita Curry 40g
1/2 ч. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
1/2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Огірки очистити від шкірки і насіння. Залишити кілька скибочок для прикрашання.
02
Часник разом з огірками подрібнити в блендері.
03
Потім додати йогурт, лимонний сік і сіль. Поставити в холодильник мінімум на 2 години.
04
Сильно нагріти в сотейнику оливкову олію, додати каррі і перець, відразу ж зняти з вогню.
05
Розлити суп по тарілках, полити олією і одразу подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)