
Шоколадні трюфелі в какао
Вашій увазі представлено рецепт приготування домашніх цукерок, а саме шоколадних трюфелів. Повірте, вони стануть родзинкою вашого святкового столу і в одну мить зникнуть, яку б кількість ви не приготували. Робляться вони досить просто, настільки, що до приготування можете залучити своїх дітей, вони отримають від цього величезне задоволення, адже вони люблять шоколад і що-небудь ліпити, а в цій страві поєднуються такі процеси. Можете в серединку кожної цукерки покласти очищений горішок мигдалю, а частину цукерок обваляти не в какао, а у кокосовій стружці або суміші з какао і цукрової пудри, тоді вийдуть цікаві коричнево-білі кульки. Для основи можна брати будь-який шоколад (молочний або чорний).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
500 г.
Homemade Butter
25 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
210 мл.
Aromiks Cocoa Powder 100g
200 г.
Preparation steps
01
Масло розтопити, додати вершки і довести до кипіння. Потім вимкнути вогонь, додати розламаний на шматочки шоколад. Повністю його розтопити і дати охолонути.
02
У суху пласку тарілку просіяти какао. Взяти ложкою трохи шоколадної маси, скачати в кульку, обваляти в какао і викласти на тарілку, застелену пергаментним папером або фольгою. Поставити цукерки на 15 хвилин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)