
Курячі шлуночки у томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шлунки курячі охолоджені
600 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Кетчуп Salvest 530г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
3 зуб.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Етапи приготування
01
Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.
02
Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.
03
Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)