
Карасі в духовці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Карась охолоджений
800 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Часник
3 зубчики
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
3 ч. л.
Насіння Metro Chef кунжут білий 400г
5 г.
Кріп та петрушка пучок 100г
1 пучок
Петрушка Marka Promo пучок 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
3 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
10 г.
Етапи приготування
01
Рибу вимити, почистити і видалити плавники.
02
Змішати сіль, приправу для риби, кунжут і дрібно нарізані часточки часнику. Заправити масу оливковою олією і перемішати.
03
Карась замаринувати отриманою масою і поставити в холодильник на 1 годину.
04
Форму для випічки посипати панірувальними сухарями. Мариновану рибу посипати кропом, петрушкою і сухарями.
05
Запікати карасів в розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)