
Капустяні конвертики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Капуста молода
1 шт.
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Горіх волоський очищений
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Прес для часника металевий великий
2 зубчики
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Капусту вимити і розібрати на листя. У каструлі закип'ятити підсолену воду, опустити листя на 3-4 хв. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою. Викласти на рушник і дати обсохнути.
02
Приготувати начинку. Волоські горіхи порубати ножем у велику крихту. Часник очистити і подрібнити. Вершкове масло нагріти до кімнатної температури.
03
Сир протерти через сито, додати в нього 1 ст. л. вершкового масла, волоські горіхи, часник, цукор, жовток і сіль. Ретельно перемішати.
04
Викласти на кожен капустяний лист по 2-2,5 ст. л. приготовленої начинки. Згорнути листя у вигляді трикутника.
05
Розігріти в сковороді вершкове масло, покласти зроблені конвертики і обсмажити з двох сторін, по 4 хв.
06
Подавати зі сметаною.
07
Цю страву можна приготувати з класичною начинкою із м'ясного фаршу. Але листя молодої капусти настільки ніжне, що потребує легкої начинки. Сир можна змішати не з горіхами, а з першими літніми ягодами. У цьому випадку частину ягід збити зі сметаною і подати як соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)