
Булочка "Бріош"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Печериці Metro Chef свіжі дрібні 450г
1,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3,5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Масло вершкове домашнє
5 ст. л.
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно, додати цукор і сіль. Розтерти дріжджі і додати в борошняну суміш.
02
Вершкове масло розрізати на невеликі кубики і прибрати в холодильник.
03
Вбити 3 яйця в миску, додати ваніль, перемішати. Додати яєчну суміш в борошняну.
04
Збити загальну суміш міксером. Замішувати тісто протягом 15 хвилин (при цьому насадка на міксер повинна бути спіралеобразною). Готове тісто не повинно липнути до стінок миски.
05
Додати в тісто кубики вершкового масла із холодильника, повторно замісити протягом 15-20 хвилин.
06
Накрити готове тісто харчовою плівкою, поставити його в тепле місце на 40 хвилин.
07
Розім'яти тісто, сформувати з нього корж розміром в 30 см., поставити в холодильник на 1 годину в морозильну камеру.
08
Розкачати тісто на невеликі кульки, розміром в 5 см. Деко застелити папером, викласти колобки на деко, поставити в тепле місце на 1 годину.
09
На кожній булочці зробити хрестоподібний надріз, змастити збитим яйцем. Випікати в попередньо розігрітій до 170 °С духовці протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)