Біскотті - Image

Біскотті

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви вічно не встигаєте приготувати сніданок, а з'їсти зранку щось смачненьке все одно кортить, пропонуємо чудовий вихід: візьміть на замітку рецепт традиційного італійського печива біскотті. Якщо у вихідний ви витратите трохи часу на їхнє приготування, то забезпечите себе цим хрустким печивом-сухариками на цілий тиждень! (Насправді, запаковані у жерстяну коробочку, вони здатні зберігатись понад місяць - але розлітаються набагато швидше). Філіжанка кави або чаю, кілька біскотті з горішками і цукатами - і можна вважати, що день почався чудово. До речі, умочувати сухувате - але дуже смачне - печиво у горнятці не забороняється, а навіть вітається!

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
69.30 - 84.99

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г

Auchan Vanilla Sugar 8g

2 ч.л.

7 Flour 1kg

300-350 г

Dobryk Baking Powder

2 ч.л.

Almond

150 г

Dried Cherry

100 г

Preparation steps

01

На сухій сковороді обсмажте мигдаль (чистити від шкірки його не обов'язково).

02

В одного яйця відділіть білок від жовтка (жовток поки відкладіть), з'єднайте один білок і ще 2 яйця, що залишились, збийте з цукром та ванільним цукром.

03

Просійте до цієї суміші борошно і розпушувач, все перемішайте.

04

Введіть мигдаль та вишню, перемішайте. У класичному варіанті біскотті готують з мигдалем, але можна використовувати і інші горіхи, наприклад, фісташкі. Окрім в'яленої вишні можна додати родзинки, клюкву, цукати з ріних фруктів, поламаний на дрібні шматочки шоколад - загалом, експериментуйте на свій смак.

05

Духовку розігрійте до 180°C. Жовток злегка збийте виделкою. Противень зателіть пергаментним папіром або намастіть олією. З тіста сформуйте два доволі широких "батона", викладіть на противень та змастіть їх заготованим жовтком. Випікайте протягом 30-35 хвилин, потім дайте трохи остигнути.

06

Наріжте кожен "батон" на скибочки товщиною 1-1,5 см, знов викладіть на противень та поставте у розігріту до 180°C духовку ще на 15 хвилин, до золотистого колеру. Назва цього печива перекладається як "запечені двічі". Завдяки такому повторному запіканню печиво підсихає, волога з нього випарюється та воно може дуже довго зберігатись. Але не перетримайте біскотті у духовці, інакше вони стануть надто твердими. Buon appetito!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min