
Африканський гороховий суп із яблуками
Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Homemade Butter
3 ст. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Milupa Green peas Puree 125g
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
3 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Preparation steps
01
Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.
03
Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)