
Літній овочевий салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Potatoes
200 г
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
150 г
Beetroot
2 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Cucumber
2 шт.
Onion
1 шт.
Frozen Fruit Chopped Fresh Frozen Green Beans 300g
50 г
Ferma Sour Cream 15% 300g
150 г
Garlic
1 зуб.
Dill 70g
50 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Lemon
50 г
Preparation steps
01
Овочі помити. Капусту розділити на суцвіття, у квасолі відрізати хвостики. Картоплю очистити. Покласти картоплю і буряк в різні каструлі.
02
Закип'ятити воду. Залити окропом картоплю і буряк так, щоб вода лише злегка покрила овочі, посолити і варити 20 хвилин. У підсоленій воді відварити капусту і квасолю, приблизно 5-7 хвилин, щоб овочі не переварилися.
03
Поки овочі варяться, очистити яйця, порізати кубиками або скибочками. Огірки порізати кубиками, цибулю нашаткувати, кріп подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Приготувати соус: з'єднати сметану, сік лимона, часник, кріп, сіль, перець.
04
Капусту і квасолю відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Якщо суцвіття великі, то розділити, а квасолю - порізати. Варену картоплю порізати кубиками. Перемішати всі овочі і заправити соусом. В останній момент додати варений буряк, порізаний кубиками, щоб не пофарбувати салат. Якщо необхідно, овочі посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)