Шоколадно-бананове парфе - Image

Шоколадно-бананове парфе

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast
Вам не здається, що саме слово "парфе" вже обіцяє щось дуже смачне, солодке і повітряне? Можливо, справа у французькій мові, яка завжди звучить якось особливо романтично, але дійсно назва цього десерту перекладається як "бездоганний, прекрасний". Як правило, його готують зі збитих вершків, шоколаду і фруктових пюре, але ми ж з вами хочемо, щоб визначення "бездоганно" відносилося і до нашої фігури, правда? Тоді виключаємо все надто жирне і солодке, і готуємо найкориснішу і дієтичну версію цього приголомшливого десерту. Заінтриговані? Дивіться рецепт!

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч.л.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

2 ст.л.

Litniy Med Honey 750g

2 ст.л.

Banana

1 шт.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Almond

20 г

Lemon

0,5 шт.

Preparation steps

01

Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.

02

Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.

03

Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.

04

Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.

05

Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.

06

У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.

07

Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min