
Маринад для свинини
Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Onion
3 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Spice Allspice Ground
0,5 ч. л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
10 шт.
Preparation steps
01
Лук почистити і нашаткувати півкільцями.
02
Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.
03
Потім додати перець і лавровий лист.
04
Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)