
Кекс із грушею і мигдалем
Що може бути смачніше ніж домашня випічка?! Як же приємно, коли робиш її своїми руками, і в результаті отримуєш море подяки від усіх, хто її спробує. Кекс з грушею і мигдалем точно принесе позитив у ваш дім. Зробивши його, ви перетворите навіть звичайну вечерю у справжнє свято. Груша робить десерт м'яким і соковитим, мигдаль надає особливий аромат і смак, який складно чимось замінити, а кориця, своїм східним запахом, закінчить цей чудовий букет. Кекс з грушею і мигдалем - це відмінний варіант для будь-якого приводу: нехай це звичайна сімейна вечеря або велике свято. Спробувавши цей кекс, ваші гості не залишаться байдужими!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Homemade Butter
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Dobryk Baking Powder
1/2 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1/2 ч. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1/3 ч. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
2 шт.
Almond
50 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати по одному яйця, збиваючи після кожного, додати йогурт і ванілін.
02
Борошно просіяти з розпушувачем і корицею, перемішати.
03
Груші вимити, очистити, дрібно нарізати. Мигдаль очистити і порубати. Підмішати до тіста, перемішати.
04
Духовку розігріти до 180°C градусів, тісто викласти у форму та випікати 35 - 40 хвилин.
05
Перевірити готовність за допомогою зубочистки — якщо суха, то можна діставати. Дати охолонути у формі і посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)