
Цибуля тушкована по-грецьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 кг
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Litniy Med Honey 750g
50 г
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
20 мл
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
20 мл
Nash sik Tomato juice 950ml
120 мл
Celery Stalk
2 шт
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю почистити і нарізати на чвертинки.
02
У великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і смажити приблизно 5 хвилин.
03
Залити медом і обсмажити ще 1 хвилину.
04
Залити оцтом і вином (можна без вина), добре перемішуючи.
05
Селеру нарізати скибочками, додати до цибулі, перемішати.
06
Все залити томатним соком (або ложку пасти розвести у половині склянки води) і перемішати. Довести до кипіння і варити, поки не стане густуватим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)