
Турецький сютлач
Сютлач - традиційний турецький десерт, що представляє собою ніжний ванільно-молочний рисовий пудинг. Найчастіше на останньому етапі приготування сютлач, розлитий у вогнетривкі формочки, "доготовляють" в духовці для отримання запеченої золотистої скоринки. У запропонованому ж рецепті використовується інший варіант: приготований сютлач в духовку не ставлять, а розливають у креманки і посипають зверху корицею. Замість кориці можна посипати пудинг фісташковою крихтою. Подавати пудинг можна і гарячим, і холодним. У будь-якому випадку буде дуже смачно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Steamed Rice
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
3 ст. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Eco Ground Cinnamon
3 г.
Preparation steps
01
Рис промити і відварити в 300 мл. води. Жовтки збити з цукром на водяній бані до піни.
02
Молоко нагріти. Поступово додати половину молока в жовткову масу, потім перелити жовтково-молочну масу в молоко, що залишилося.
03
Молоко з цукром і жовтками на невеликому вогні довести до кипіння. Додати рис, ваніль і розведений у 100 мл. води крохмаль. Довести до кипіння і зняти з вогню.
04
Розлити вміст каструлі по піалам і, остудивши, поставити в холодильник, присипавши зверху невеликою кількістю кориці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)