
Вершкове морозиво з інжиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
1 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
400 мл.
Salt Egypt
5 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 ч. л.
Dried Figs
200 г.
Almond
100 г.
Preparation steps
01
У невелику сковороду на вогні покласти вершкове масло, розтопити, додати в сковороду порубаний дрібно мигдаль, обсмажити до золотистого кольору і після перекласти на паперовий рушник.
02
Довести до кипіння молоко. Після, прибрати з вогню.
03
У металевій мисці збити яєчні жовтки, разом з цукром і сіллю. Не перестаючи збивати, поступово влити молоко.
04
Миску із молочною сумішшю поставити на водяну баню, збивати протягом 8-10 хвилин, до загустіння маси.
05
Прибрати миску з сумішшю із вогню, ввести вершки, додати подрібнений в блендері інжир, а також ваніль і мигдаль.
06
Остудити 30 хвилин морозиво, після чого прибрати в холодильник до повного застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)