
Манна каша а-ля панна-котта
Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Semolina
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Pumpkin Jam 420g
за смаком
Preparation steps
01
Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.
02
Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.
03
При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)