
Закуска "поцілуночки"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kaigo Wild Alaskan Salmon Lightly Salted Fillet 160g
220 г.
Frozen Crab Sticks
20 г.
Dill 70g
10 г.
Spravzhnii Syr Dutch Cheese 50%
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Lemon
1 шт.
Cranberries
10 г.
Preparation steps
01
Спочтаку філе лосося нарізати на невеликі пластини. Крабові палички натерти на середній тертці, зелень кропу дрібно порізати. До крабових паличок та зелені додати тертий плавлений сир.
02
Потім додати сметану, сіль та добре перемішати. Для приготування закуски знадобляться маленькі тарілочки. Тарілочки застелити харчовою плівкою та викласти пластинку філе лосося.
03
Викласти начинку на філе лосося. Потім кружечки вареного яйця. Накрити пластинкою риби та зверху покласти кружечки лимону. Поставити закуску в холодильник на 2 години. Тарілочки із закускою перевернути на блюдо, на котрому лежать тонко нарізані кружечки лимону, забрати харчову плівку та зверху можна прикрасити сиром, журавлиною, кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)