
Чилі кон карне з какао
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
750 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Meat broth Big spoon 10g
300 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
800 мл.
Mutti Tomato Puree 500g
3 ст. л.
Aro Canned Beans in Brine 400g
400 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
1 ст. л.
Lime
1 шт.
Preparation steps
01
За допомогою комбайна м'ясо подрібнити у фарш. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, додати фарш, обсмажити, після - перекласти в каструлю.
02
Подрібнити цибулю, висипати його в сковороду, де було м'ясо, обсмажити в цїй же олії до м'якості, після - додати подрібнений часник і перець чилі. Повернути на сковороду м'ясо, обсмажити на середньому вогні.
03
Додати в сковороду борошно, потім влити бульйон, нарізані помідори і томатне пюре. Приправити, довести до кипіння, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 1 години, помішуючи кожні 10 хвилин.
04
Додати в сковороду нарізані перці і какао. Тушкувати ще 30 хвилин. За 15 хвилин до кінця приготування додати сік лайма і висипати квасолю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)