
Салат «Цезар» з м'ясом
Забавна історія пов'язана з цим чудовим салатом. Придумав його ще в минулому столітті іменитий кухар, власник мережі американських ресторанів – італієць Цезар Кардіні. Це саме той випадок, коли найгеніальніші кулінарні ідеї народжуються внаслідок обмеженості в часі і в кількості наявних продуктів. І як наслідок вдалого експерименту виник «Цезар» – вишуканий, ситний і одночасно легкий салатик, який і до цього дня користується шаленою популярністю в усьому світі. Кожен поважаючий себе ресторан завжди має в своєму меню цю знамениту закуску. І не дивно: гармонійне поєднання інгредієнтів і особлива заправка-соус приведе в захоплення навіть найпримхливішого гурмана.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
350 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Lollo Bionda Green Salad
40 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками або кубиками. Потім обсмажити на сковороді.
02
Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, перець за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)