
Вишневий клафуті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 склянки
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 склянка
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч.л.
7 Flour 1kg
1 склянка
Salt Egypt
дрібка
Dried Cherries
500 г
Aro Powdered Sugar 250g
2 ст.л.
Homemade Butter
20 г
Preparation steps
01
Духовку розігрійте до 180°C. Добре змастіть маслом формочки (можна використовувати одну велику форму).
02
У чотирьох яєць відокремте білки від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Розбийте в миску два яйця, влийте ще чотири білка, додайте цукру і збийте до утворення піни.
03
Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте молоко, потім додайте ванільний цукор. Поступово введіть просіяне борошно і сіль і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси.
04
Вишню розморозьте і дайте соку стекти, якщо ви використовуєте свіжі ягоди, видаліть з них кісточки.
05
Викладіть вишні на дно формочок, залийте тістом. Частину ягід викладіть також зверху на тісто. Запікайте протягом 10 хвилин, після чого збавте температуру до 160°C і залиште клафуті в духовці ще на 30 хвилин - тісто має піднятися і підрум'янитися.
06
Проткніть готові клафуті дерев'яною паличкою або зубочисткою - якщо паличка залишилася сухою, пироги готові. Якщо ні - дайте їм ще трохи дійти в духовці. Готові вироби посипте цукровою пудрою, злегка остудіть і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)