
Вертути з фруктами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 склянки
Akvulya Still Water 2l
0,5 склянки
Salad Sunflower Oil 500ml
0,5 склянки
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Fruits Beach Bag 500*380mm
200 г.
Preparation steps
01
В борошно додати сіль, теплу воду, олію та швидко замісити тісто. Воно має стати еластичним, м'яким. Розділити тісто на 4 частини. Залишити на 10-15 хвилин, але не більше.
02
Із однієї частини тіста розкачати корж діаметром 20-25 см. Те саме зробити з другою частиною тіста. Взяти перший корж і потроху розтягувати його по колу. Потім продовжувати розтягувати на руках. Робити треба швидко, але слідкувати, щоб тісто не рвалося.
03
На стіл розстелити чисту марлю або пелюшку та присипати борошном, розкласти витягнуте тісто, скропити олією. З другою частиною тіста зробити те саме і викласти зверху на перший корж. Скропити олією.
04
Викласти фруктову начинку та присипати цукром. Згорнути в рулет, піднімаючи край тканини. Отриманий рулет скручувати у жгут.
05
Сковороду змастити олією та викласти жгут "равликом", рясно збризнути олією. Випікати при температурі 200°C градусів протягом 60-70 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім охолодити, накривши рушником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)