Салат з тунця з кукурудзою - Image

Салат з тунця з кукурудзою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Як чудово, що в нашому житті є маса простих і швидких, але гідних як для святкового столу, так і звичайної сімейної трапези страв. Рекомендуємо перевірити цю незаперечну теорію на прикладі нашого вишуканого салату. Час, витрачений на його приготування, зведений до мінімуму: рибка і солодка кукурудза використовуються в законсервованому вигляді, тобто Вам не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на відварювання компонентів на салат. Головний «гість» страви – делікатесний тунець, який високо цінується завдяки ніжному м'ясу і делікатному смаку. Рибка відмінно відчуває себе в компанії маринованих огірочків, кукурудзи, хрусткої цибулі та яєць. Відмінний смак завдяки грамотній комбінації продуктів.

Ingredients for the recipe

Calvo California canned tuna salad 150g
94.60 128.52

Calvo California canned tuna salad 150g

150 g

Ingredients

Calvo California canned tuna salad 150g

200 г.

Pickled Cucumbers

100 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

200 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

40 г.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З тунця і кукурудзи злити рідину. Тунець розім'яти виделкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати соломкою або кубиками.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити, подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min