
Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Winetime White Fish Fillet in Batter
400 г.
Khutorok Peas green 410g
300 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.
02
Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.
03
Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.
04
Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.
05
У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)