
Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою
Нехай шлунок відпочине від перших страв, зварених на м'ясному бульйоні. У переліку інгредієнтів цієї страви головні позиції займають овочі: горошок, картопля, цибуля. Для приготування нашого супу-пюре використовують виключно заморожений зелений горошок, переважніше мозкових сортів. Із консервованим горошком такий суп не вийде. Відварені овочеві інгредієнти і дрібно порізану м'яту збивають за допомогою блендера до кремової консистенції. Вам безсумнівно сподобається приємний, оптимістичний зелений колір страви з білими "візерунками", утвореними доданими для прикраси вершками. Смачно, корисно і красиво!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Frozen Green Peas 400g
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 г.
Packed Potatoes
200 г.
Onion
100 г.
Fresh Mint Bundle 50g
3 гілочки
Homemade Butter
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Preparation steps
01
Дрібно порізати цибулю.
02
Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками.
03
Листя м'яти відокремити від стебла і дрібно порізати.
04
У каструлю з товстим дном покласти вершкове масло, розтопити. Викласти цибулю, обсмажити протягом 3-5 хвилин до м'якості.
05
Влити 500-600 мл. води, довести до кипіння, посолити. Додати картоплю, варити 10-15 хвилин, до м'якості картоплі.
06
У суп додати горошок (попередньо розморожувати не потрібно).
07
Далі додати м'яту.
08
З моменту закипання варити 1-2 хвилини.
09
Далі суп збити блендером.
10
Повернути суп назад в каструлю, влити вершки (залишити 2 ст. л. вершків для прикраси).
11
Перемішати, і нагріти до бажаної температури.
12
Налити теплий суп-пюре в тарілку, полити вершками, прикрасити гілочкою м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)