
Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами
Для любителів сочевиці пропонуємо наступну страву – суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами. Оскільки сочевиця за своїм харчовим складом не поступається м'ясу, курячий бульйон можна замінити на овочевий відвар або молоко, в такому випадку суп буде вегетаріанським, при цьому дуже ситним і поживним. Не забудьте попередньо замочити сочевицю у воді на шість годин, так вона швидше звариться і буде м'якою. Для супу можете взяти будь-які дрібні макарони, які у Вас є: ріжки, пір'я, спіральки. При подачі присипати суп можна також зеленню кропу і тертим сиром. Він розплавиться і додасть супу вершковий смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Round Rice
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1200 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Parsley 70g
1 пучок
Spice White Pepper Ground
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сочевицю і рис промити, засипати в каструлю, залити водою і поставити на вогонь.
02
Поки варяться крупи, цибулю очистити від лушпиння і нарізати дрібними кубиками.
03
Коли вода закипить, закинути цибулю і варити до готовності сочевиці.
04
Потім зняти каструлю і вміст збити блендером в пюре.
05
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
06
Додати макарони в суп. Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком, перемішати і поставити на вогонь. Варити 3-5 хвилин.
07
При подачі посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)