Полуничні кекси - Image

Полуничні кекси

Number of servings: 12Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Такий десерт як кекси з'явився досить давно, ще в Стародавньому Римі. У ті часи їх робили із граната, горіхів і родзинок, змішуючи все це в ячмінному пюре. Звичайно ж, спочатку форма кексів була схожа на хліб, у формі "цегли", це в наш час вже стали робити їх невеликими і у формочках. Назва цього десерту з'явилася вже в Середні століття, від сполучень слів "фрукти" (з старофранцуської) і "пиріг" (з давньосаксонської). Зараз кекси - це популярний десерт в багатьох країнах. Наприклад, у Румунії випікають їх до великих свят, а в Америці дуже популярні кекси з горіхами. Все таки у кожному разі кекси - це завжди смачна закуска до чаю.

Ingredients for the recipe

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
164.30 335.90

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

750 ml

Ingredients

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

60 мл

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Strawberries

240 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

120 мл

7 Flour 1kg

1,7 ст.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

120 г

Preparation steps

01

Змішати в маленькій мисці масло з молоком і яйцем. Злегка збити.

02

Змішати у великій мисці борошно з сіллю, корицею, розпушувачем і цукром.

03

Нарізати полуницю, додати в борошняну суміш і перемішати.

04

Додати молочну суміш, перемішати.

05

Викласти тісто в приготовану форму.

06

Випікати в розігрітій духовці (190°С), близько 16 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min