
Шпроти домашні
Сьогодні ми вам розкажемо як приготувати домашні шпроти. А готувати їх дуже просто і легко. Вам буде потрібна тільки риба мойва і пара приправ. Мойва це дуже корисна риба. Регулярне вживання мойви сприяє профілактиці інсульту та інфаркту, остеопорозу і артриту, хвороб щитовидної залози, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань. Введення мойви в раціон полегшить стан при цукровому діабеті, знизить рівень холестерину, поліпшить зір і стан шкіри. Вміст у її м'ясі легкозасвоюваного білка, мінеральних речовин і мікроелементів (йоду, заліза, кальцію, фосфору, селену) є вищий, ніж у прісноводних риб. Багата мойва вітамінами А, D, комплексом вітаміну В, амінокислотами, омегою-3.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Whole Capelin
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Auchan Clove 10g
2 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
50 г.
Preparation steps
01
У герметичний посуд покласти рибу. Посолити, поперчити.
02
Додати лавровий лист, гвоздику, олію і трохи води.
03
Поставити рибу в духовку на 2-3 години при температурі 175°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)