
Салат із морепродуктів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Polar Star Boiled-Frozen Seafood Cocktail 300g
250 г.
Arugula 50g
1 пуч.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Garlic
3 зуб.
Kuhne Balsamico di Modena Balsamic Vinegar 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
100 г.
Preparation steps
01
Коктейль із морепродуктів підсмажити на сковороді з оливковою олією і часником.
02
Руколу промити водою і руками розкласти на тарілці.
03
Помідори черрі розрізати на половинки і викласти на руколу. Наверх викласти підсмажені морепродукти.
04
Для заправки змішати бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкову олію.
05
Полити заправкою салат. Зверху посипати тертим сиром Пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)