Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона - Image

Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Як тільки поспіваає гарбуз, як тільки приходить його пора, відразу ж хочеться якомога швидше приготувати його. Причому найрізноманітнішими способами. Так, щоб це вийшло смачно і незвично. Якщо вам не хочеться кавунової каші або пирога, тоді спробуйте приготувати смачну домашню запіканку. Вона порадує вас своїм дивовижним ароматом кориці з лимоном, ще як тільки ви відкриєте дверцята духовки. Ну а коли відріже шматочок, то її ніжний легкий смак полонить вас остаточно. Здавалося б, така легка і проста страва із звичайних інгредієнтів, але якщо правильно їх об'єднати, то можна створювати свято в домі хоч кожен день.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
319.00 349.60

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Terra Brand M Semolina 800g

300 г.

Top Grade Wheat Flour

50 г.

Hokkaido Pumpkin

750 г.

Salt Egypt

за смаком

Baking Soda 500g

5 г.

Pripravka Vanilla 2g

3 г.

Spice Cinnamon Ground

3 г.

Lemon

20 г.

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Білки збити з цукром (половиною) і сіллю в пишну піну. Жовтки збити з цукром. Гарбуз очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. З лимона зняти цедру.

02

Жовтки змішати з просіяним борошном, ваніллю і содою. Додати гарбуз і довести до однорідної суміші. Додати до гарбузової маси білки, цедру і обережно перемішати.

03

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 30-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min