
Пельмені по-китайськи
У китайців є приказка: «Смак пельменів краще за смак інших страв». У Піднебесній обожнюють пельмені! За однією з версій ця країна - їхня батьківщина. Китайці їдять пельмені і в будні, і в свята (на новорічному столі вони вважаються обов'язковою стравою, оскільки за повір'ям приносять щастя). Влаштовують навіть пельменні банкети - адже в Китаї рекордна кількість різновидів цієї страви. Погодьтеся, що навіть якщо пельмені і не приносять щастя в усіх сферах життя, то зробити вас щасливими і ситими хоча б після обіду їм точно під силу!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
500 г
Natural Chops Pork
300 г
Onion
1 шт.
Salt Egypt
15 г
Spice Ground Ginger
1 ч.л.
Spice Pepper Mix
1 г
Preparation steps
01
Борошно просійте гіркою. Зробіть в ній поглиблення, і, поступово вливаючи холодну воду (приблизно півсклянки), замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште приблизно на 30 хвилин.
02
М'ясо дуже дрібно порубіть або пропустіть через подрібнювач, посоліть.
03
Влийте 1 склянку води і добре збийте фарш.
04
Цибулю дрібно нарубіть і з'єднайте в з фаршем.
05
Слідом додайте сіль, суміш перців і мелений імбир. Все ретельно перемішайте.
06
Тісто розділіть на 4 шматки. Кожен шматок вимісіть і розкачайте довгою ковбаскою.
07
Потім кожну ковбаску наріжте на 25 шматочків. Після кожен з цих кружечків розкачайте, щоб вони досягли 5 см в діаметрі
08
Підготовлений кружечок тіста покладіть на долоню лівої руки, правою рукою на середину кружечка чайною ложкою покладіть начинку. Заліпіть краї - форма китайських пельменів за цим рецептом практично не відрізняється від звичної нам, хіба що по тому краю, де защипляється пельмень, тіста залишають трохи більше, ніж у нас.
09
У каструлю налийте 2 літри води і доведіть до кипіння
10
Коли вода закипить, опустіть в неї 30 штук пельменів і обережно перемішайте їх шумівкою. Як тільки вода ще раз дійде до кипіння, влийте трохи холодної води.
11
Знову дайте їй закипіти і після знову влийте холодну воду. Після повторіть цю процедуру ще один раз - як тільки пельмені спливуть втретє, вони готові. Потім відваріть таким же чином наступну порцію пельменів.
12
Готові пельмені бажано подавати з соєвим або часниковим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)