
Парові ковбаски зі скумбрії
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
50 мл.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
30 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mackerel
800 г.
Garlic
3 зубчика
Preparation steps
01
Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.
02
Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.
03
Петрушку дрібно посікти.
04
У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.
05
Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.
06
З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)