
Мигдальний сир
Щоб урізноманітнити своє меню, приготуйте мигдальний сир - поживну і корисну пісну страву. Мигдаль використовують не жарений. У перший раз при віджиманні через марлю мигдалевого молока від горіхової маси дуже старатися не потрібно. Мигдальний сир на цьому етапі приготування не повинен бути сухим, щоб зручно було змішувати його з іншими інгредієнтами: лимонним соком, оливковою олією, зеленню і червоним меленим перцем. А вже при віджиманні через марлю отриманої маси вдруге потрібно докласти зусиль. За консистенцією приготований продукт повинен бути схожий на плавлений сир. До речі, окрім сиру у Вас вийде ще й мигдальне молоко, і смачний, ароматний горіховий соус для заправки салатів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
600 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
6 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
80 мл.
Parsley 70g
2 ст. л.
Basil in Pot
1 ст. л.
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Preparation steps
01
Мигдаль залити водою, залишити на 12 годин.
02
У чашу блендера висипати горіхи, залити 1,5 л. води, подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера в марлю, віджати мигдальне молоко, викласти отриманий сир з марлі.
04
Додати в миску з сиром лимонний сік, оливкову олію, подрібнену зелень і перець, ретельно перемішати.
05
Масу викласти в марлю, віджати рідину. Підвісити сир в марлі на 8 годин.
06
Готовий сир прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)