
Лосось із соусом із сметани і щавлю
Добре коли у вашому арсеналі є такі рецепти, які дозволяють при мінімумі часу отримати максимум користі і можливість приготувати вишукану страву. Та де ж такі взяти? - Запитаєте ви. І ми вам відповімо - як завжди у нас. Сьогодні обов'язково приготуйте страву по цьому чудовому рецепту. Смак страви прекрасний. Лосось - риба сама по собі самодостатня і смак її зіпсувати не можливо. Але сьогодні надавши даний рецепт ми вам пропонуємо не тільки не зіпсувати смак лосося, а тільки його підкреслити. Соус зі сметани і щавлю вийде неймовірно ароматним і ще більше підкреслить аромат і благородство нашої рибки. Страва подається з соусом самостійно. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Onion
1 шт.
Toosecco Dry Apple Cider 5% 0.33l
500 мл.
Sorrel Bunch 100g
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Lemon
1 шт.
Tomato
2 шт.
Chilled Salmon Piece
800 г.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.
02
Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.
04
В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.
05
При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)