
Карі овочеве
Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію. Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chudova Marka Green Bean Salad 300g
250 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Tomato
3 шт.
Farmer's Lard 170g
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зуб.
Ayfer Kaur Curry Powder 50g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
John Top Lemon Dressing 230ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.
02
Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.
03
Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.
04
Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)