
Капуста, тушкована з креветками по-китайськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Napa Cabbage
250 г
Shrimps 90/120
100 г
Carrots
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
150 мл
Salt Egypt
10 г
Chong Soy Sauce 1l
5 мл
Spice Allspice Ground
за смаком
Spice Ground Ginger
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стрілка
Eko Mushroom Soup
0,5 склянки
Auchan Sesame Oil 240ml
1 мл
Dr.Oetker for baking starch 1000g
25 г
Preparation steps
01
Гриби замочіть до набрякання.
02
Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.
03
Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.
04
У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.
05
Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.
06
Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)