
Японський чізкейк
Всі вивчені і випробувані рецепти випікання пирогів, тортів набридли? І вам хочеться чогось особливого, легкого, витонченого і святкового. Тоді ми можемо вам запропонувати рецепт приготування торта під назвою "японський чізкейк". Торт дуже вишуканий і святковий. Він стане головною прикрасою вашого святкового, солодкого столу. У цього торта абсолютно чарівна текстура. Він ніжний, пористий, повітряний і просто тане в роті. Недарма називається він японським чізкейком. Розумні японці і тут знайшли вихід і перетворили калорійний чізкейк в не менш смачну і полегшену версію. При приготуванні японського чізкейка потрібно дотримуватися всіх етапів приготування і тоді у вас вийде, те що і було задумано.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
13 ст. л.
Homemade Butter
60 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
7 Flour 1kg
8 ст. л.
Raspberry
150 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
30 мл.
Preparation steps
01
У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.
02
Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.
03
До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.
04
Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.
05
Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.
06
На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.
07
Викласти масу у форму.
08
Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.
09
Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.
10
Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.
11
Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.
12
Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.
13
Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)