
Індичка в різдвяному соусі
До приходу зимових свят, пора замислитись про урочисте меню. Якщо ви не вирішили, чим побалувати гостей в цей особливий день, тоді не можемо не поділитися з вами неймовірно смачною стравою - індичка під різдвяним соусом. Птаха традиційно готують на Різдво вже тисячі років, а популярними серед безлічі сімей залишаються: качка, індичка, гуска, а також курка. Що стосується безпосередньо індички, то особливою популярністю вона вже багато років користується в Англії, Греції, США, Ірландії, переважно з додаванням ягід, фруктів або вина. Звичайно, хочеться, щоб страва вийшла смачною, і з правильним гарніром. Для цього підійдуть рис, овочі, картопля, і обов'язково соус. Він повинен вийти оригінальним - апельсиново-журавлинний, з кисло-солодким присмаком. Застілля запам'ятається усім вираженим смаком і заворожливим ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Thigh
1 шт.
Cranberries
200 г.
Orange
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
30 мл.
Bay Leaf
1-2 шт
Thyme, pc
1 гіл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Взяти стегно індички. Помити його. Обсушити. Зробити проколи ножем в декількох місцях.
02
У мисці змішати перець, сіль, сметану. Подрібнити лавровий лист і додати до суміші. Перемішати. Готовою масою натерти індичку.
03
Підготовлене стегно індички помістити в чашу мультиварки. Потім очистити апельсин, нарізати кубиками. Перекласти до птаха, і додати до нього журавлину.
04
Покласти в чашу гілочку чебрецю, влити 30 мл. коньяку. Готувати 2 години в режимі "тушкування". За цей час слід періодично м'ясо перевертати для рівномірного приготування.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)