
Фруктовий кекс
Фруктовий кекс. Смакота. Те, що потрібно, коли прийшли неждані гості. Особливість запропонованого десерту в тому, що в якості начинки використовуються не фрукти та ягоди, а цукати і цитрусова цедра. Хрусткі родзинки – класичний інгредієнт для кексів. Однак у поєднанні з меленим мигдалем десерт заграє новими смаковими нотками. Хочете навчитися готувати ці диво-кексики? Все дуже просто. Обдавши родзинки окропом, можете відразу дістати з холодильника масло. Воно повинно підтанути, щоб отримана суміш була однорідною, без грудочок. Збивати тісто найкраще блендером. А випікати можна в порційних формочках або в одній великій формі, після чого нарізати десерт на зручні шматочки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
3 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
2 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
4 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
5 ст. л.
Almond
1,5 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
6 ст. л.
Dobryk Baking Powder
за смаком
Raisins
3 ст. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
за смаком
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
за смаком
Candied Oranges
за смаком
Preparation steps
01
Замочити родзинки в гарячій воді на 30-60 хвилин.
02
Масло має бути розм'якшеним, змішати його з сіллю, цукром, медом, і з попередньо меленим мигдалем. Ретельно перемішати до однорідної маси. Збити яйця, ввести їх в суміш.
03
Просіяти борошно і розпушувач, обережно додавати борошняну суміш в масляну.
04
Родзинки просушити, обваляти в борошні, додати в тісто. Також додати в тісто цедру і цукати. Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Поставити в духовку на 5 хвилин при температурі 240ºС, після зменшити до 150ºС, випікати ще 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)