
Квасолевий суп із чилі
Легкий дієтичний супчик з перчиком чилі – те, що потрібно в виснажливу літню спеку. Чилі відомий своїм пекучим смаком, тому суп набуває приємні нотки гостроти. Така страва безсумнівно порадує гурманів своїм яскравим зовнішнім виглядом і дивовижним ароматом. Квасолю можете використовувати і консервовану, в цьому випадку всі інгредієнти варити в бульйоні. Овочевий бульйон можете приготувати з будь-яких овочів. Обов'язково додайте лавровий листок і запашний перець. У готовий суп киньте дрібно нарізну петрушку або коріандр. При подачі можна додати сухарики і густу сметану. Дуже смачно і колоритно, спробуйте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Red Beans 200g
175 г.
Akvulya Still Water 2l
1,25 л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
175 г.
Garlic
2 шт.
Red Chili Pepper
0,5 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
1 л.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Parsley 70g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, залити свіжу холодну воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин. Зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, варити протягом 2 годин.
02
Моркву і цибулю нарізати, часник подрібнити. Перець очистити від насіння, нарізати.
03
Влити бульйон в каструлю з квасолею, висипати овочі, довести до кипіння, накрити кришкою, варити протягом 30 хвилин.
04
Вийняти з каструлі половину овочів з бульйоном, перелити в чашу блендера, подрібнити до стану пюре. Повернути пюре в каструлю.
05
Помідори очистити від шкірки, для цього зробити надріз хрестоподібний, покласти на 10 хвилин в миску з окропом, після зняти шкірку, нарізати. Селеру також нарізати.
06
Додати в каструлю помідори і селеру. Тушкувати 10-15 хвилин, до м'якості селери, при необхідності додати воду або бульйон. Додати сіль і перець за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)