Cалат із сиру з креветками - Image

Cалат із сиру з креветками

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 шт.

Grana Padano 32% cheese

80 г.

Boiled Shrimp

100 г.

Walnut

4 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.

02

Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.

03

Все перемішати і викласти на листя салату.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min