
Яблучний хліб із журавлиною
Хліб - це продукт номер один на столі. Здавна наші предки дуже цінували хліб, поважали. Не можна було навіть викидати крихти хліба, щоби не накликати на себе біду. У роки війни хліб цінувався ще більше. Тож наші бабусі та дідусі закликали цінувати хліб завжди. Так як у наш час у магазині можна купити все, що завгодно, стали з'являтися різні рецепти страв, які раніше були не відомі. Так і з яблучним хлібом із журавлиною. Солодкий хліб - це справа не нова, та проте його дуже люблять. Тому і ми пропонуємо вам рецепт, як смачно і швидко спекти хліб, щоб він порадував всю вашу сім'ю. З таким хлібом можна навіть пити чай або каву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Oat Flakes
100 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
50 г.
Dried Cranberries
200 г.
Milk 2.5% 900g
450 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Dobryk Baking Powder
1/4 ч. л.
Preparation steps
01
Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.
02
Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.
03
У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.
05
Випікати 1 годину, остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)