
Зефір
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
800 г.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Лимонна кислота Pripravka 20г
1 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Замочити желатин в 100 г. води.
02
У каструлю засипати цукор, залити склянкою холодної води і поставити на середній вогонь. Не забувати помішувати.
03
Через 3 хвилини після закипання додати желатин. Зняти каструлю з вогню і ретельно перемішати до повного розчинення.
04
Отримана рідина повинна охолонути, після чого збити міксером 5 хвилин, далі зробити перерву 5 хвилин, і знову збити 5 хвилин.
05
Додати лимонну кислоту і соду.
06
Знову збити рідину вручну протягом 10 хвилин. Після чого дати масі настоятися 20 хвилин.
07
Підготувати підноси і кухонні дошки.
08
Викласти масу на дошки у формі кружечків.
09
Після затвердіння коржиків, зняти їх тонким ножем і склеїти попарно.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)