
Овочеве рагу з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
1 качан
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
2 зубчика
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Паприка Novus сушена мелена 20г
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
0,5 ч. л.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
0,5 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
0,5 ч. л.
Спеція Перець духмяний мелений
0,5 ч. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Качан цвітної капусти розділити на невеликі суцвіття. Цибулю, помідори та моркву порізати невеликими шматочками.
02
Печериці порізати на половинки. Зубчики часнику дрібно порізати і змішати з овочами. Поставити на вогонь на 10 хвилин.
03
Через 10 хвилин влити в овочі вино, додати спеції, посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)