
Тарталетки з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито, потім добре перемішати з маскарпоне.
02
Міксером збити яйця з цукром і з'єднати з сирною масою.
03
Додати вершки і збивати міксером протягом 2 хвилин. Потім викласти отриманий крем в маленькі формочки для тарталеток і розрівняти.
04
Нагріти духовку до 180°C градусів.
05
Яблука вимити, обсушити, видалити серцевину, нарізати кружечками.
06
Покласти на кожну тарталетку з кремом по кружечку яблука, посипати цукром і поставити в духовку на 25 хвилин.
07
При подачі посипати кокосовою стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)