
Ніжний суп з молюсками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Равлики MoreLove в часниковому соусі
23-25 шт
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
4 шт
Масло вершкове домашнє
35-45 г
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
1 келих
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 келих
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л
Морква
25 г
Селера стебло
25 г
Цибуля порей
25 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт
Петрушка 70г
30 г
Етапи приготування
01
Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.
02
Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.
03
Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.
04
Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.
05
Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.
06
Наостанок суп посипається зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)