
Рулет з банановою начинкою
Ніжний бісквітний рулет з банановою начинкою підкорить Вас не тільки відмінним смаком, але і простотою приготування. Це якраз той рецепт випічки, який прийде на допомогу, якщо гості на порозі. Так би мовити, «на швидку руку». Хоча є в цьому рулетику один серйозний недолік – аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Але це не біда, можна спекти кілька рулетів і прикрасити їх по-різному: розтопленим шоколадом, подрібненими горішками або кокосовою стружкою – це вже справа смаку. Банановий рулет виходить воістину чарівним: повітряний корж, пряна начинка і хрустка скоринка. І порада наостанок: до бананового пюре можете додати згущене молоко. Начинка буде більш соковитою, а корж – просоченим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Банани SantaVita сушені 100г
330 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно з содою і додати цукор. Яйця збити і поступово додавати суху суміш, продовжуючи збивати. Духовку розігріти до 200°C. Вилити тісто на деко і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою в пюре. Додати до них корицю і намазати на бісквіт. Один банан цілим покласти в середину. Згорнути корж рулетом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)