
Рататуй з кальмаром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Перець зелений фасований
120 г.
Цукіні
400 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Часник
20 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл.
Спеція Суміш перців
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою або кубиками.
03
Цукіні помити, очистити від шкірки і нарізати скибочками або кубиками. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
04
Цибулю і часник обсмажити на рослинній олії. Потім додати болгарський перець, цукіні, помідори і готувати 4-5 хвилин.
05
Додати води, накрити кришкою і готувати 10 хвилин. Потім додати кальмар, спеції і тушкувати близько 2 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)