
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля червона
3 шт.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
10 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Чебрець свіжий 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
04
Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)