
Гарбузовий пиріг з тістом з печива
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
120 г
Печиво пісочне
200 г
Гарбуз Хоккайдо
500 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Ванілін Pripravka 2г
10 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Масло розтопити на водяній бані. Подрібнити в блендері пісочне печиво, змішати з розтопленим маслом. Розігріти духовку до 160°C градусів.
02
Розподілити тісто по формі для випікання, товщиною шару близько 1-2 см. Покласти в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Гарбуз помити, видалити шкірку і насіння, порізати на кубики.
03
Викласти в каструлю гарбуз, додати цукор і молоко. Дати молоку закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні під зсунутою кришкою. Коли гарбуз стане повністю м'яким, злити все молоко і дати охолонути.
04
Яйця збити міксером. Потім додати збиті яйця до гарбуза і подрібнити блендером до стану пюре.
05
Вилити масу на тісто і запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин. Начинка має затвердіти, але залишитися рідкуватою в центрі. Охолодити пиріг, за бажанням присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)