
Плов із грибами в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
300 г.
Цибуля
2 шт.
Морква
3 шт.
Перець чілі зелений
1 перчина
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
600 г.
Часник
5 зубчиків
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
6 ст. л.
Етапи приготування
01
Овочі почистити і помити: моркву, цибулю і гриби. Нарізати цибулю півкільцями, а моркву соломкою. У чашу мультиварки налити олії. Всипати подрібнені овочі і смажити не накриваючи кришкою 40 хвилин, включивши режим "випічка".
02
Потім нарізати шампіньйони. Відправити їх до мультиварки після сигналу (по закінченню 40 хвилин). Додати гриби до овочів і знову в тому ж режимі готувати 30 хвилин.
03
Рис помити як слід. Викласти в мультиварку і посипати сіллю. Обчищені зубчики часнику встромити в рис. Додати за смаком перець чілі.
04
Залити звичайною водою. Включити режим "плов", а після сигналу про готовність дати йому настоятися під кришкою 15 хвилин. Після, перемішати. Плов готовий до вживання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)